jag och mina getter.

En blogg om allt å ingeting..

Midsommar helgen...

Publicerad 2011-06-27 20:57:43 i Allmänt

Det vär säkert flera år sen jag hade så roligt på Kalles som jag hade i Lördags...

Tobbe Blev uppraggad av en man i rosa som ville ta hem honnom och bada badkar med levande ljus hahaha, Han var då så jäkla klåssa att han bara stod och flina..
Skulle vilja se hans min dagen efter om jag hade släppt i väg han :D
.
Själv skickade man "dumma" karlar från bordet med en jävla fart då han klämde ur sig att min bror såg puckad ut.. ha ha det gör han säkert men det är BARA jag som får säga så!!
.
Sen blev jag jagad upp från dans golvet av en kille med sin mobil i högsta hugg, som ropa vänta vänta.. -Jag vill visa dig nå!!
Snabb som jag är så klämde jag ur mig -Hmm har du tänkt visa din snopp så kan du vända dig om å gå.. Och det han gjorde!
.
Midsommar
Hade jag den stora äran att jobba till 23.00, men nog hann jag bli fuller ändå :)
Fia stod å stampa i hallen när jag kom -Du är hemma du är hemma! Helt överlycklig  =) ha ha
.
Nej nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och mysa med My tills hon behagar att somna..
Ha en fortsat trevlig kväll¨
Pöss pöss

Mjaha..

Publicerad 2011-06-21 21:38:05 i Allmänt

Första dagen avklarad och det gick över förväntan, allt faller som på plats när man får pilla på i sin egen tackt..
Hann även med en snabb vända på stan, köpte prasselbyxor åt mig och Tobbe, less att se honnom och mig själv i "knäiga" och noppiga mysbyxor ( inte så smickrande)
.
.
Passade på att göra mig en latte nu när knoddarna hade somnat, gott gott

Hur man dödar en regnig och trist Måndag..

Publicerad 2011-06-20 16:20:48 i Allmänt

Idag tjatade jag till mig att vi skulle åka till storheden, inte för att jag tycker det finns så jäkla mkt roligare saker där numera än i Pite men det är rätt roligt att få fara nån annanstans än dom vanliga affärerna man strosar i varje gång man får ett shopping il ;)
.
Det enda jag var ute efter var en randig softshell jacka åt Neo, hittade dom på Ica Maxi Happaranda när jag var dit förra veckan? Men självklart fanns dom inte i Lule :S
.
Som sista anhallt stannade vi till hos Tobbes mormor på en kaffe.. Neo var helt lyrisk tänk det finns människor som BER en fika mer och inte som mamma -Nej Neo det är bra nu! ;) ha ha
.
Nu sitter jag och funderar VAD jag ska hitta på till middag men jag får nog åka i väg på affären och inhandla lite, är sugen på sill,potatis,ägg och tunnbröd men vad faan skulle man ha stoppad ner i lunchlådorna till i morgon då?

mellanrum i text... någon??

Publicerad 2011-06-18 16:21:13 i Allmänt

Varför kan man inte hoppa över rader i blogg.se?
All text blir ju som ett enda stort stycke, jag brukar sätta en punkt så jag får lite stycken i texten, nån som kan ge mig lite tips om hur jag kan göra för att slippe punkterna??

Åh åh vad det är skönt att vara naken.....

Publicerad 2011-06-17 19:31:50 i Allmänt

Hi hi jag suger verkligen på det här med rubriker ;)

Ironiskt, när jag går på mitt schema till veckan har Tobbe inlett sin första lediga period.. Tur jag jobbar som jag gör och har ändå rätt många lediga dagar :)
Sen jobbar både han och jag 100% hela juli,vi kommer inte ses speciellt mycket alls utan mest mötas när vi ska gå och sova, Augusti jobbar jag även natt så då ses vi inte ens på natten :(
Men ärligt så känns det riktigt skönt att få komma tillbaka ut i arbets livet efter så lång tid som arbetslös och mammaledighet osv...
Idag har jag äntligen fått hem mina stora barn men jag ska bara ha dom över helgen och några dagar in på nästa vecka sen ska Ante snotta tillbaka dom, Han den stackarn måste ju iväg till Italien för att skicka iväg flygplan för bevakning över osäkerheterna i Libien..
Så det blev bara för han att ställa in alla semester plener och packa..
Fast ärligt så tror jag barnen kommer att lida mer än vad han kommer att göra iaf Neo, han är en pappa pojke ända ut i finger spetsen..
Nej nu ska jag sluta sitta här å nöta soffan..

Koma tillstånd..

Publicerad 2011-06-16 19:29:25 i Allmänt

Jag är helt slut, jag och My åkte direkt efter dagis ner till Moffa Christer..
Där kröp jag rätt fort upp i soffan och somnade, Cassandra,Challe, Jocke tog snällt hand om My medans jag sov, men kan inte påstå att det var nån vidare kvalitet i den sömnen..
Jag vaknade 1400 gånger, My kom och klättrade lite på mig, lämna tillbaka mobilen osv.. nåja lite piggare blev jag isf..
Men tror inte jag kommer hålla upp ögonen speciellt länge i kväll..
Ska infinna mig på Onyxen kl 07.00 i morgon, men det känna bara roligt, Onyxen är ett bra ställe att jobba på :)
.
Tror jag ska försöka släpa mig till parken i helgen så ungarna får leka av sig några timmar :)
.
Nåja nu tror jag faktiskt jag ska gå och hämta mig en koppkaffe så jag kan hålla mig vaken och social med min bror och sambo en liten stund till..
.
POK

AMS

Publicerad 2011-06-14 12:53:37 i Allmänt

Har spenderat halva morgonen på ams det kändes iaf så, det tog egentligen bara 30min men att sitta där är som å stå i kö på Apoteket, det händer ingeting..
Den stackars kille som jag fick träffa fick inte göra mkt inte fick han skriva ur mig från ams och inte fick han pausa min A-kassa heller :)
Är bara en massa jävla tjaffs till hösten för mig om han gör så :D
.
Sen åkte jag hem och hämta upp Tobbe och My för att åka å snoka lite tapeter till sovrummet, blev grå/lila nyans ist för LILA som jag egntligen ville ha men men det blir nog jätte bra bara det kommer upp på väggarna..
.
~~
Ska snart i väg för å få min kvälls intro, mkt att lära och att koma ihåg.
Men det känns helt okej.

Helgen i korthet..

Publicerad 2011-06-13 22:40:28 i Allmänt

Fredag, var det skolavlutning för stora tjejen ( har nog nämnt det tidigare)
Kyrkan var överfull och luften stod helt stilla, och som vanligt kan jag väl inte påstå att jag riktigt uppskattade det faktum att jag befann mig inuti en kyrka.. ( lillebror har förklarat sen länge att jag smälter om jag går innanför kyrkans murar *S*)
Sen åkte jag och alla barnen till "den andra" pappan aka Tova och Neos pappa Ante, där käka dom glass och My var och inspekterade Tovas rum :)
Resteande dag spenderade jag och My ute på gården..
..
Lördag.. Hett hett hett...
Vi vaknade av mamma 10.30, My hade vaknat tidigare på morgonen men hade somnat om efter lite vatten intag och avtag av nattblöja..
Jag var iof redan vaken men inte mer än nyss uppstigen..
My beteede sig lustigt redan från morgonen, men det var inte så konstigt lilltjejjen min hade 40graders feber i 30graders värmebölja..
Så vi var fruktat oekonomiska vi körde luftvärme pumpen på kylning och så körde vi golv fläkten på max bara för att få ner tempen i tv-rummet..
Men när hon slutade äta glass,vägrade dricka blev det akuten en vända för oss i den här värmen litar jag inte på mina mamma erfarenheter...
..
Söndag var det äntligen lite svalare ute så jag passade på att dra ett städ genom kåken, men det tragiska är ju att man måste göra samma sak vaje dag in och dag ut för att underhålla ordningen i hemmet..
..
Måndag Intro på sommar vicket, lillan har feber än....
..
Nu däremot håller min trötthet helt på att ta över orden börjar bli svårare och svårare att formulera i nått iaf något så när sammanhängande inlägg så jag ska kanske sätta P här och försöka i morgon igen :)
Lillan för ett år sedan :)

Brist på inlägg....

Publicerad 2011-06-09 22:22:29 i Allmänt

Vilken under värme vi har fått oss!
Har spenderat all ledig tid utomhus, petat lite i rabatterna och tja nja bara varit ute med barnen, hoppat lite studsmatta :)
Idag blev det 11timmars jobb men vad gör det när man får betalt för att följa med på IKEA ;)
.
Igår kväll när jag och Tobbe skulle gå ut och kvälls röka - Frågar T mig när jag precis har kommit mig ut på bron om jag har missat det här?
Nyfiken som man född är gick jag in i farstun igen för å kolla vad han riktigt menade...
Kattfaan har nypit en fågel som hon har släpat in dit å ätit där, fyfaan vad äckligt! Det fick Tobbe plocka bort!!
.
I morgon är det skolavslutning för stora damen, gisses hon går ju tusan ut 3:an i morgon, uh känner mig nästan lite sentimental *S*
Det är nu jag ska börja berätta för er hur det känns som det var igår hon föddes och bla bla men nej jag ska faktiskt bespara er det den här gången ;)
.
Nej nu är det natten... Mycke ska göras i morgon före 9 på morgonen ;)

Om

Min profilbild

Häxan sur tant

En blogg om allt och lite till.. Allt från familjeliv till vad jag fyndade på ICA här om dagen *S*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela