jag och mina getter.

En blogg om allt å ingeting..

Klart det är synd om mig när jag fryser ;)

Publicerad 2012-01-05 21:12:42 i Allmänt

Vad annars?
Antar att en del av er som läser min blogg sitter och hoppas varje gång ni klickar på länken som leder hit att jag ska ha lagt ut nå riktigt smaskigt skvaller men va faan finns det verkligen nån som gör det?
Iof var det förra vintern eller vintern före 2 tjejer från pite som satt och smutskasta varandra från sina bloggar, måste nog erkänna att jag hade rätt kul åt det hela.. men annars? -Nej!
.
Oh det börjar bli nära nu..Börjar på schema till veckan, APT på måndag.
Måste bara komma ihåg att ringa RAWI under dagen omdomdär jäkla nycklarna somjag tycks förtränga hela tiden *suck* menjag håller mina tummar så domnästan blöder för att det ska gå att fixa men vi skulle ha haft 2 parkeringsplatser så man slipper kaoset med att flytta bilar hit och dit.. I-lands problem!
.
My har börjat tjorva så fruktat mkt på kvällarna, tidigare har det bara varit tjofsa dit en vällingflarra en puss och sen i go´natt, Nu mera springer min lilla böna upp och ner ibland i timmar..
Vissa kvällar är man mer än frustrerad över tjorvet..
.
Vikt nedgången..
Jadå vågen tickar med stadig takt nedåt, har krympt 4storlekar i byxor och tröjor vette faan jag har fått börja sno Tobbes t-shirts och han är inte spec grov..
.
Nej nu måste jag gå upp m lillan igen får skriva mer annan gång..

Fryyyyer!!

Publicerad 2012-01-04 20:35:11 i Allmänt

.
Håller jävlat på att frysa röven av mig!!
Och bredvid mig ligger My m rödrosiga kinder av värmen och Tobbe han börjar nog snart flämta som en hund..
Anl dom tycker det är så varmt är nog för att vi är i tv-rummet där oxå öppenspisen står och utstrålar lite värme men inte tillräckligt!!
Jag har då vanliga kläder,tjocksockar och en munkjacka men mina tår är ändå som små isbitar.. -BRR

Min familj..

Publicerad 2012-01-02 19:03:57 i Allmänt

.
Om vi börjar längstbak och till vänster har du mig, min, dotter Tova, Lilla syster Cassandra som håller LillaMy
Raden under..
Sonen Neo i min bror Connys knä, sen Lilla mamma med lillebrors son Alwin, Moffa Christer och sist men inte minst lillebror Challe.. Somär yngst av oss men längst, jag är älst men kortast :)

Min yngsta dotter är inte som alla andra små barn..

Publicerad 2012-01-02 16:39:54 i Allmänt

.
Igår fick jag ett spel il..
Såjag ochTobbe satt uppe i Tovas soffa medans My sprang fram och tillbaka mellan sitt rum och Tovas, men efter ett race tyckte vi det var väldans tyst, så där tyst då man bara måste gå och kolla..
Och där satt hon uppkrupen på toastolen och ja ni ser ju på bilden hon hade smetat in sig i en halv tup Zinkkräm, After sun och lite hårvax... Varken duschcreme eller Tobbes Tuffatenga tvål bet på skiten såvi fick vackert torka bort fettet från henne...
Idag var hon igång igen...
Blev så där tyst igen så det var bara att springa upp men idag hade hon inte smetat ut något utan stoppat den stackars Mazarin i tvättmaskinen, tur tur tur vet hon inte HUR man startar den.. voi voi voi
.
Ingen som känner ett litet behov att låna ett stycke barn som är snabb som en vessla och påhittig värre än Emil i Lönneberga....

Om

Min profilbild

Häxan sur tant

En blogg om allt och lite till.. Allt från familjeliv till vad jag fyndade på ICA här om dagen *S*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela