jag och mina getter.

En blogg om allt å ingeting..

Jag är ibl inte så vass ;)

Publicerad 2012-02-28 15:30:57 i Allmänt

Ska inte klaga på snöröjjarna här i pite dom gör ett bra jobb, sena kvällar tidiga mornar men jag blir ändå inte nå lycklig när jag kommer hem från jobbet och inser att jag kan faan inte köra in på uppfarten för snövallen är på tok för hög och eg skulle jag som vilken annan människa ha mig ut nu och skotta bort skiten men jag lämnade My´s overall på dagis och tog bara barnet och jackan och åkte hem.. Undra vad jag eg tänkte med där? -Tja det var ju varmt och skönt solen sken så hon lär ju inte frysa.. men jag tänkte aldrig så¨långt att jag kanske ville vara ute en stund efter jobbet med henne??? Ibl är jag inte den vassaste kniven i lådan.. inte ens nästan ;)

Hujja så hemskt..

Publicerad 2012-02-27 09:36:44 i Allmänt

Igår fm kring halv 11 tiden kommer min vita katt Mazarin in helt röd under magen, oftast ser det ju värre ut än vad det är när dom är vita.
Så vi tog upp henne i duschen bara för att spola av henne så man kunde se nå där under , men vi fick sluta med för det det slutade inte blöda..
När jag tittade efter hade hon ett djupt sår längs insidan av låret/ljumsken som var ordentligt djupt..
Och självklart var min pappa i ske-å och hjälpte lillebror att flytta, Ante som var mitt andra hands alt var i Kangos, så pappa fick ringa in LL som kom och hämtade katten, såret var så pass djupt och hon förlorade så mkt blod så pass fort att en vetrinär hade inte haft en chans att rädda henne.
Hon blödde igenom 2 handdukar plus några kompresser jag hade tryckt dit för att stoppa flödet på kort tid..
.
RIP
Mazarin
.
Jag och Tobbe var ut i omgångar igår för att se vars hon kunde ha skadat sig, men första blodspåret började på bron och inget där är vast eller så pass vast att det skulle ha orsakat den typen av skada....

Soffliggardag

Publicerad 2012-02-23 15:16:22 i Allmänt

Jag är helt jävla slut, men ska inte klaga så mkt jag är sjuk 1 gång pr år så det är väl inte mer än rätt att jag då bäddar ner mig i soffan och inte rör mig spec mkt..
Men snart är friden över, ska stiga upp och förbereda maten och sen ta en dusch så man känner sig lite piggare när man ska köra till blåsmark i kväll för att titta på när dotterna ska rida..

Ja men nog var det väl själve faaan..

Publicerad 2012-02-20 20:46:24 i Allmänt

Jag har inte sett Melodifestivalen på säkert 3år, av många andl men främst så har min sambo ratat det helt. Men i Lördags satte jag mig tjurigt i soffan m godisskålen i knät och skulle nu jävlar se Melodifestivalen.. Fattar ni min besikelse'!! Vilka skit låtar å Ranelid?! vad faan var det där? Tror bestämt att dom har varit på studiebesök ien mellanstadie klass och låtit alla små tjejer skriva texten åt dom, för det var så där enformig och trälig.. *urk*
Nej tror jag kommer att undvika Mellot helt på eget intiativ i fortsättningen för shit man kan ju bli hörsel/hjärn- skadad av att utsätta sig för nått så där hemskt igen..
Nej i fortsättningen blir det rötjut och spotify för mig då får jag iaf lyssna på musik som inte gör ont att lyssna på....

Duktig??

Publicerad 2012-02-17 16:02:01 i Allmänt

Fick en komentar på FB för ett tag sen som tackade mig för att jag inte bara tog åt mig komplimangerna och tackade utan sa som det var att - Nej jag har inte varit spec duktig det är OP som har gjort sitt.. tänkte eg inte så mkt på det efter det men har suttit och snokat runt på en sida tror den heter Gp opade sverige eller nått liknande men där suger dom verkligen åt sig som svampar att DOM har varit såå duktiga som har tappat 30kg, jao det har iof jag med gjort men inte har jag slitit många timmar på gym för det.. Säg ist faan vad kul för dig måste ju kännas hur skönt som helst att orka/kunna röra sig utan att halv dö! vilket mer är sanningen än att fan vad duktig DU är osv!

Fredag..

Publicerad 2012-02-17 15:40:55 i Allmänt

Satan i gatan vad sjukt trött jag har varit nu dom senaste dagarna och huvudvärken från H-vetet är och hälsar på inte direkt sånt där främande man bjuder på kaffe åt.. URK!
.
Har varit i väg i dag på hemstället och gjort mina fredags timmar, fick höra av en av killarna som bort där att jag var sjukt snygg för att vara 50!!! Vet inte om jag ska skratta eller gråta..
.
.
I dag ska jag göra nått så jävla inspererande som hemmagjord Pizza till middag men Tomat & Rodlökssallad.. Nåja jag får äta lite fyllning  och sallad,blir nog bra.
Eg var jag sjukt sugen på sushi mmm får ta det nästa helg då jag är ledig :)

Kaffe hemma eller......

Publicerad 2012-02-16 12:24:23 i Allmänt

Ah, jag blir helt slut i planeten av alla dessa jobbiga beslut så.. Spec när jag måste fatta dom på kaffetom mage ;) Koka kaffe hemma eller ta bilen och jaga mig en kopp hos nån annan.. fattar ni hur fruktat jobbig dessa livsavgörande beslut är?? Ha ha
.
Nog för att klockan är väl runt 12 nu och jag springer fortfarnade omkring i Tobbes morgonrock och håret ser ut som om jag har haft en väldigt hård natt, lika så sminket sitter kvar som nå klet runt ögonen påminner nog mer om en panda med en bad hair day än en party sessa ;)
.
Ibl tror jag karma verkligen biter mig i röven rejält, har varit ledig nu i 2 dagar och tror ni att lilltrollet som annars kan grisa på mot nio tiden på morgonen ens har tänkt tanken på att göra det nu? Nej sk-klart inte.. igår vaknade hon halv 8 och idag halv 7!! Det är såna gånger man verkligen vill kyssa densom har fixat SVT Play, den sidan gav mig 1½timmes x-tra sömn i morse.. tack tack tack..
.
Men nu passar vacker barnen på att grisa på soffan när jag är kaffe pigg och inte alls kan slappna av så pass att jag kan vila en stund med henne..

Om

Min profilbild

Häxan sur tant

En blogg om allt och lite till.. Allt från familjeliv till vad jag fyndade på ICA här om dagen *S*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela