jag och mina getter.

En blogg om allt å ingeting..

Hår.

Publicerad 2010-06-17 21:57:48 i Allmänt

Jag har under en längre tid låtit mitt hår växa vilt, det slutar mellan skulderbladen nu, men jag tycker verkligen det är pest med långt hår, det fastnar i jackor bakom ryggen när jag sätter mig ner i soffan osv..
Men jag har frågat runt lite bland folk som har långt hår om vad det gör att dom vill ha det osv om dom tycker det är pest att fastnar hela tiden.. det mest ironiska svar jag har fått var att det var snyggt när hon gick ut?! Hmm så denne tillsynes självständiga tjej har långt hår för att det är snyggare är kort hår när hon går ut?!
Är vi så jävla korkade att vi står ut med långt hår som är i vägen,det fastnar å framför allt så är det som att man har på sig en tjock pälsmösssa nu under sommaren.. allt för att KILLARNA ska tycka vi är mer atraktiva? Dom jävlarna som knappt orkar hålla skägget i trim så inte vi får såriga läppar när vi pussar dom.. *MORR*
Inte för att jag är nå bättre.
Jag sminkar mig osv innan jag går ut men håret har faktiskt aldrig klippt, sparats ut osv för en kille.
Min mamma har gråtit många tårar när jag har lekt m håret *S* kommer ihåg den gången hon upptäckte att jag hade rakat bort underhåret, själv tyckte jag att det var rätt coolt, är tveksam till att hon delade min syn på det hela..
Men min åsikt om kort vs långt hår så vinner helt klart kort.
Vad tycker du?

Om

Min profilbild

Häxan sur tant

En blogg om allt och lite till.. Allt från familjeliv till vad jag fyndade på ICA här om dagen *S*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela