jag och mina getter.

En blogg om allt å ingeting..

Idag har jag faktiskt..

Publicerad 2011-03-30 14:53:58 i Allmänt

Gjort INGETING!!
Och det känns faktiskt riktigt bra, eller ja ingeting är kanske å ta i men förutom hemma måste runt barn och hem så har jag inget gjort,jag har inte ränt runt å gjort ärenden osv.. Jag har bara varit :)
.
Men nu har jag iaf röjt i köket,badrummet,startat en tvätt.. skulle behöva göra mer men varför stressa ihjäl sig? Vem tackar mig när min kropp är helt slut vid 31? Nej faan allt ska göras men jag ska ta ner på tempot,får se om min kropp tycker om mig mer sen :)
.
Ska börja gå hos sjukgymnastiken vilket känns riktigt bra,sen efter den framtida op i komb m träning kanske jag blir en hyfsad vältränad 33åring??
Kanske som hennes?
Får nog ligga i om det ska ske men jag ska iaf försöka :))

Du som är arbetslös har ju all tid i världen....

Publicerad 2011-03-29 21:13:45 i Allmänt

Du som är arbetslös har ju all tid i världen....
Jahaja vars är all den där tiden ni pratar om?
Än har jag då aldrig haft tid till å ligga på soffan å vila röven..
Min göra lista varje dag är lång, och då gnäller jag inte om dom vanliga sakerna som lämna,hämta,handla,fixa mellis,plocka ur disken,tvätta och fixa middag måsten utan utöver det.. Jag har alltid kan du,skulle du kunna,om du hinner, gör det,glöm inte osv måsten hängandes över axeln.
Och folk säger att jag har såå mkt fritid?!
När ska jag hinna ta en kaffe på stan helt kravlöst utan att behöva få dåligt samvete över att jag har 14 olika kanduglöminte måsten som hänger över min axel som måste fixas före bla bla bla..
.
Jag är så trött på att alltid vara trött, alltid vara irriterad,aldrig ha tiden att sitta ner å spela spel,läsa en bil, bara vara med mina barn!
HUR FAAN GÖR NI ANDRA MAMMOR & PAPPOR??
.
Idag har varit en riktigt stress dag,med många måsten och mkt bråk med barnen..
Har dåligt samvete!
Men jag har inte tiden som behövs..

Typiskt..

Publicerad 2011-03-20 12:34:47 i Allmänt

Det är ju som typiskt, när jag väl har tid och lust att lägga in före och efter bilder på det vi har gjort i kåken hittar jag varken åt USB minnet m förebilderna eller kamerna med efterbilderna.. :S
Nåja får väl snoka reda på dom å lägga upp dom i ett senare tillfälle :)
.
Idag lyser solen, riktigt trevlig ska gå ut med lillan en stund efter det hon har sovit färdigt.
.
Sen har vi fått oss en ytterligare familje medlem en kisse som fick flytta in hos oss i fredags, riktigt mysig sak.. men vi har lite namn problem, Han hette Maja när han kom för en kompis dotter hade döpt honnom tidigare.. men hmm det tar emot lite att kalla HAN för Maja ;)
Men namnen som hänger på tapeten är..
*Findus
*Pucko
*Mongo
*Mojje
*Sture
.
Har ni nå andra bra namn får ni gärna lämna en komentar med förslag =))
.
Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe & en cigg med mig ut på bron å njuta av solen en stund :)

Tjoho everybody...

Publicerad 2011-03-06 15:51:34 i Allmänt

Har gått an som ett djur här hemma, vi har rivit en vägg, tagit upp en öppning mellan hall och vardagsrum.. sen har vi kletat färg över allt, vardags rum gick från gult till vitt,ska upp m en halv stor vägg målning för att få in lite färg men än har vi inte kommit överens rikitg vad vi ska ha, Tobbe vill ha nå stort, fläskigt, knalligt (urk) Medans jag vill ha nå stort men i lite mer diskreta färger som jag inte blir kräkless att se inom en kvart..
Köket har oxå fått känna på min vita målarburk ( inte klar tyvärr där)
Sen i helgen har jag gett mig på Tovas rum, blir vitt i stora rummet m en svart/lila fond tapet och hennes sovalkov blir mörklila.. tror det blir skita snyggt när det blir klart :)
.
.
.
Nu till nå helt annat!
Jag och Tobbe firade 3år 1:a Mars vilket vi helt missade men igår ringde mamma å sa att Mysan kunde få komma å sova där så vi rent av passa på att gå ut å äta bara han och jag ( har aldrig hänt tidigare) Men tyvärr gjrde vi misstaget att äta på Pentryt..
Hur vi kunde missa Challange vette faan men men nästa gång vi får tillfälle att gå ut ska vi dit iaf ;)
.
Nej nu ska jag pimla lite mer kaffe, ta en rök sen ev fin måla det som är kvar i Tovas rum så jag sen i kväll kan sätta upp tapeten.
.
Tjingelling!

Om

Min profilbild

Häxan sur tant

En blogg om allt och lite till.. Allt från familjeliv till vad jag fyndade på ICA här om dagen *S*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela